Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Konjac Bambuhiili kasvosieni

Konjac Bambuhiili kasvosieni rasvoittuvalle iholle poistaa ylimääräistä rasvaa ihon pinnalta ja kontrolloi liiallista talineritystä.

10,00 €
Tuotekuvaus

Skinmood Konjac Bambuhiili kasvosieni rasvoittuvalle iholle poistaa ylimääräistä rasvaa ihon pinnalta ja kontrolloi liiallista talineritystä. Lisäksi sieni tappaa aknea aiheuttavia bakteereita.

Konjac-sienet sopivat erityisesti herkän ihon hoitoon, jopa couperosa, atooppiselle ja allergisoituvalle iholle. Konjac-kuitu muodostaa ihon pinnalle suojaavan ja kosteutta sitovan kolloidisen kalvon helpottaen pintakuivaa ihoa. Sienessä on luonnollisesti matala happamuus sekä kuoriva verkkorakenne.

Käyttöohje:

  • Kastele sieni huolellisesti ennen käyttöä esimerkiksi upottamalla se lämpimään veteen. Purista ylimääräinen vesi pois kämmenten välissä. Älä väännä sientä!

    Puhdista kasvot ja kaula pelkällä sienellä tai puhdistusaineen kanssa pyörivin liikkein. Huuhtele lopuksi juoksevan veden alla ja purista jälleen kuivaksi kämmenten välissä. Anna sienen kuivua ripustettuna kuivassa ja viileässä.

    Sieni kestää käytössä noin 2-3 kk. Kun se alkaa murentua, on aika hankkia uusi sieni.

  • INCI: Amorphophallus Konjac root Extract (Konjac Mannan), Aqua (Water), Bamboo Charcoal, Cellulose