Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Valkoinen Lanka, Lakka-Tyrni Hyaluronihapposeerumi

Ihoa tehokkaasti kosteuttava ja ihoa napakoittava Lakka-Tyrni hyaluronihapposeerumi.

38,00 €
Tuotekuvaus

Ihoa tehokkaasti kosteuttava ja ihoa napakoittava Lakka-Tyrni hyaluronihapposeerumi. Sisältää ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa ja antioksidanttista lakan ja tyrnin marjauutetta sekä jojobaproteiinia, jotka hoitavat ihoa tehokkaasti.

Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja lisää ihon luonnollista täyteläisyyttä. Lakan ja tyrnin marjauutteet tuovat iholle A-vitamiinin esiastetta ja C-vitamiinia, jotka uudistavat ja suojaavat ihoa. Jojobaproteiini on kasvipohjainen proteiini, joka tuo iholle sen tarvitsemia rakennusaineita.

Hyaluronihappo on pitkäketjuinen sokerimolekyyli, erittäin tehokas kosteuttaja ja humektantti. Sillä on tärkeä rooli ihon täyteläisyyden ja kimmoisuuden ylläpidossa. Hyaluronihappoa esiintyy iholla luonnostaankin, mutta sen määrä vähentyy ikääntyessä ja iho menettää luonnollista kimmoisuuttaan. Hyaluronihappo tuo iholle nuorekasta täyteläisyyttä. Sen vaikutukset perustuvat sen kykyyn sitoa tehokkaasti kosteutta.

Käyttö:

Levitä pieni määrä Lakka-Tyrni hyaluronihapposeerumia puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aamuin illoin. Voidaan käyttää myös silmänympärysiholle. Lisää hyaluronihapposeerumia iholle kevyesti hieroen ja taputellen. Levitä sen jälkeen kasvovoidetta tai kasvoöljyä.

Ainesosat:

Aqua, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Rubus Chamaemorus Fruit Extract, Hydrolyzed Jojoba Protein, Xanthan Gum, Acacia Senegal Gum, Phenethyl Alcohol, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Lactic Acid

Säilyvyys:

Avattu pakkaus säilyy 6 kk. Säilytys kuivassa ja viileässä, valolta suojattuna.

Muuta:

FI-Natura -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Pakkauskoko 30 ml.