Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Arabica kahviöljy

Ainutlaatuinen arabica kahviöljy on aikuisen ihon hoitotuote, joka vilkastuttaa aineenvaihduntaa.

34,00 €
Tuotekuvaus

Ainutlaatuinen arabica kahviöljy on aikuisen ihon hoitotuote, joka vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Kahviöljy sisältää runsaasti linoli- ja öljyhappoja, jotka pystyvät imeytymään erityisen hyvin ihoon ja näin auttavat ihoa palautumaan erilaisista ihovaurioista. Balmyou kahviöljy sisältää runsaasti kofeiinia, jonka ansiosta ihon aineenvaihdunta vilkastuu ja kuona-aineet poistuvat iholta - ihon väri kirkastuu. Aineenvaihdunnan vilkastuminen auttaa myös silmänympärysalueella turvotuksen laskemista ja tummien silmänalusten vähenemistä. Kahviöljy myös vahvistaa, napakoittaa ja kosteuttaa ihoa.

Kahviöljy on pakattu kierrätyslasista valmistettuun pakkaukseen, jonka puuosa on bambua.

Kahviöljyn tuoksu on kuin tuoreessa kahvissa. Tuoksu tulee aidoista, paahdetuista kahvipavuista - ei siis lisättyjä hajuste-, väri- eikä säilöntäaineita - vain puhdasta kahviöljyä! 100 % luonnonmukainen, vegaaninen, ei eläinkokeita! EI SISÄISEEN KÄYTTÖÖN!

Aikuiselle iholle tarkoitettu luonnonmukainen hoitotuote.

KÄYTTÖ: Käytä kasvoseerumin tapaan koko kasvoille tai silmänympärysalueelle illalla (ja aamulla). Erittäin riittoisa tuote: 1-2 tippaa silmänympärysalueelle, 2-3 tippaa koko kasvoille.

INCI: Arabica Coffee