Meiltä saatavilla luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia tuotteita.


Puoti

LUONNON OMA EKOPUOTI VERKOSSA

- Monipuolinen valikoima luonnonmukaisia ja ekologisa tuotteita -


EKOPUODIN TUOTEVALIKOIMASTA LÖYTYY MM. 

Boho Green Make-up
Ekologinen, eettinen ja edullinen luonnonkosmetiikkasarja.
Ranskalainen Boho tarjoaa korkealaatuisia ja värikkäitä meikkituotteita syvästi luontoa kunnioittaen. Sarja sisältää meikit, kynsilakat ja siveltimet.

Beauty Garden
Tuotevalikoimaan kuuluu käsintehdyt korkealuokkaiset luomu ihonhoitotuotteet sekä teejuomat. Tuotteille on myönnetty Natrue-sertifikaatti, joka takaa luonnonmukaisuuden.

We Love The Planet
Alankomaalainen orgaaninen deodorantti, joka on 100% luonnontuote. Ei sisällä synteettisiä aineita eikä alumiinia. Voidemainen, joka on helppo levittää eikä tahraa. Viisi eri tuoksua ja sopii naisille että miehille. Valikoimassa myös huulivoiteet ja aurinkosuojat.

Balmyou
Balmyou on nuori saksalainen tuotebrändi, joka tuottaa korkealaatuisia, puhtaita, sertifioituja luonnontuotteita, joissa on käytetty vain yhtä raaka-ainetta per tuote: NILOTICA KARITEVOI, ARABICA KAHVIÖLJY ja MORINGAÖLJY.
Balmyou:ssa yhdistyy terveys ja kauneus luontoon, kestävään kehitykseen sekä sosiaaliseen vastuuseen tuotteen tuotannossa. Balmyou-luonnontuotteet valmistetaan Ugandassa, josta saadaan myös korkealaatuiset raaka-aineet tuotteisiin.

Jimmy Boyd  
Jimmy Boyd on espanjalainen luonnollisia tuoksuja valmistava perheyritys. Jimmy kehittää tuoksuja sydämellään ja ammattitaidollaan. Hän löytää inspiraationsa ympärillä olevista asioista ja ihmisistä. • Jimmyn tuoksufilosofia on ”Oikea tuoksu löytää oikean ihmisen luo”

Ekopharma
EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Ekopharman tuotteiden aktiiviaineiksi on valittu kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus.

Valkoinen Lanka
Valkoinen Lanka on kotimainen tuotesarja, jonka ihonhoito- ja rohtotuotteet valmistetaan luonnollisista raaka-aineista. Tuotteita löytyy perus ihonhoitotuotteiden lisäksi hiusten hoitotuotteet.

Frantsila
Frantsila on kotimainen yritys, jonka toimintamme perustuu luonnon ja ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tuotevalikoima on heillä laaja ihonhoito tuotteista hiuksiin ja eteerisistä öljyistä kukkatippoihin.

Avril
Luonnonkosmetiikkasarja, joka sisältää niin meikkejä kuin ihonhoitotuotteita. Sarjassa on hyvä hinta-laatusuhde. Tuotteet ovat runsaspigmenttisiä, niissä on hyvät käyttöominaisuudet sekä trendikkäät sävyt. Tuotteet ovat Ecocert-sertifioitua aitoa luonnonkosmetiikka ja valtaosa tuotteista on myös vegaanisia.

Provida
Provida tarjoaa luomulaatuisia, puhtaita ja hellävaraisia kauneudenhoitotuotteita, jotka tukevat ihon toimintoja ja vahvistavat ihoa terapeuttisesti. Tuotteissa hyödynnetään terapeuttisia Bach-kukkatippoja. Raaka-aineina on käytetty mm. puhtaita kasviöljyjä, luontaisia vitamiineja, kasviuutteita ja aloe veraa. Tuotteissa eteeristen öljyjen pitoisuudet ovat tarkoituksellisen miedot. Tällöin tuotteet sopivat useimmiten myös herkkäihoisille. Tuotteet valmistetaan ilman keinotekoisia säilöntäaineita, väriaineita ja tuoksuaineita.

Rimita Green
Rimita Green on äidin ja pojan luotsaama, pietarsaarelainen perheyritys, jota yhdistää aito halu tuoda ihmisille hyviä ja puhtaita vaihtoehtoja sekä intohimo puhtaisiin suomalaisiin marjoihin ja yrtteihin. Valikoimaan kuuluu niin ihonhoitotuotteita kuin supersuositut luonnonmukaiset deodorantit.

Pure=Beauty
Ihonhoidossa vähemmän on enemmän. Pure=Beautyn monikäyttöinen luonnonkosmetiikka yksinkertaistaa päivittäiset ihonhoitorutiinit ja auttaa sinua säästämään aikaa, rahaa, luontoa sekä kylpyhuoneen hyllytilaa. Pure=Beauty tarkoittaa raaka-aine tietoisuutta, kestävää kehitystä, eettisesti ja luonnollisesti tuotettua sekä vegaanisuutta. Pure=Beauty on karsinut tuotteissaan kaiken ylimääräisen ja pitää INCI-listat lyhyinä. Tuotteet sisältävät runsaasti aidosti ihoa ravitsevia ja hoitavia aktiiviaineita. Erityisesti Pure=Beauty rakastaa “superraaka-aineita” - niitä, jotka tekevät pieniä ihmeitä ihollesi.

Vuohelma
Vuohelma on yritys, joka valmistaa vuohenmaitopohjaisia ihonhoitotuotteita käsityönä Kokemäellä, Kauvatsan kylässä. Tuotevalikoimaan kuuluu laaja kattaus ihonhoitotuotteita vuohenmaitopohjaisista puhdistuksista ja voiteista kuorintoihin ja hiustenhoitotuotteisiin. Raaka-aineet ovat luonnollisia ja tulevat pääosin lähituottajilta, kuten mm. luomuvuohenmaito, hunaja, mehiläisvaha ja kylmäpuristetut pellavaöljy sekä hamppuöljy.

Luonkos
Luonkos on ekokosmetiikan asiantuntijoiden ja opettajien kehittämä eettinen sekä laadukas tuotesarja. Ensimmäisenä myyntiin tuli öljypuhdistuskakku. Tuote on suunniteltu meikin hellävaraiseen ja tehokkaaseen puhdistukseen. Tuotteen pakkaus on valmistettu Kotkamillsin biohajovasta kartongista. Ihonhoitosarja kasvaa jatkossa useilla tuotteilla. Tuote valikoima on kasvanut myös miehille suunnatusta puhdistuspalasta sekä vartaloa kosteuttavista paloista.

Murumuru
Murumuru tekee ihon ja hiusten hoidosta helppoa ja yksinkertaista. Samoja tuotteita voi käyttää koko perhe ja useimmilla tuotteilla on useita eri käyttötarkoituksia.  Tuotteet valmistetaan lähituotantona Suomessa, ne ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeettomia ja vegaanisia. Sarjan raaka-aineissa on paljon suomalaisia kasviuutteita ja -öljyjä. Sarjan tuotteet perustuvat ihoa hoitavaanja rauhoittavaan murumuruvoihin. Murumuru-kosmetiikka on raaka-aineiltaan laadukasta, sopii herkällekin iholle ja tuo iloa jokapäiväiseen ihon- ja hiustenhoitoon.

Uoga Uoga
Liettualaisen Uoga Uogan tarina sai alkunsa luonnon marjoista ja kahden äidin ystävyydestä. Kaikki tuotteet valmistetaan käsin ja pienissä erissä tuoreuden säilyttämiseksi. Yrityksen nimi on heidän kosmetiikkansa ydin: ”Uoga Uoga” käännettynä suomeksi tarkoittaa ”Marja Marja”. Uoga Uogan tuotteissa tuoksuu ja tuntuu luonto ja marjat. Uoga Uoga käyttää tuotteissaan ainutlaatuisia lähiraaka-aineita. Uoga Uoga on intohimoinen, lämminsydäminen ja ekologinen yritys, jonka eteenpäin vievänä ajatuksena on tehdä maailmasta puhtaampi ja kauniimpi. Tuotevalikoimasta löytyy mineraalikeikkien lisäksi ihonhoitotuotteet.

Salmen Suopa
Salmen Suopa on pienyritys jonka intohimona ja tavoitteena on luoda ihonhoitotuotteita luonnollisista, vegaanisista ja ympäristöystävällisistä ainesosista aina pakkaukset mukaanlukien. Tuotteet valmistetaan käsityönä Suomen Turussa parhaita raaka-aineita käyttäen. Valikoimasta löytyy palasaippuoita, suolasaippuoita, deovoiteita ja kasvosuihkeita.

Naturette
Naturette on yhden innovatiivisen naisen luomus, kuka haluaa käyttää ja valmistaa puhtaita ja aitoja tuotteita. Hän haluaa omalta osaltaan muuttaa maailmaa tällä tavoin ja kannustaa ihmisiä luonnonmukaisuuteen. Tuotesarjasta löytyy siivoustuotteita mm. pyykkietikat, siivoussuihkeet, imurointipuuterit, siivoussaippuat, konetiskiaineet...

Ardell
Puodista löytyy myös Ardellin magneettiripsi valikoima.

Luomupuuvillatuotteet
Luomulaatuisia vanulappuja ja vanupuikkoja.

Eteeriset öljyt
Valikoimasta löytyy FRANTSILAN eteeriset öljyt ja diffuuserit sekä PUHDAS+ diffuuseri korut.

Ravintolisät
Valikoimasta löytyy VOGELIN, PUHDA+, ja FOODININ lisäravinteita ja muita tuotteita.

Lähiseudun osaamista
VILLILÄN MEHILÄISTARHAN 
kehäkukkavoide ja huulivoide.
SALONIEMEN JUUSTOLAN 
toffee ja vuohenkerma saippuat.
MANNERVEDEN OMPELIMON 
tisk`rät, köök`liina ja kestovanulaput.

Lisäksi
GUA SHA -kivi, 
joka on apuväline itselle tehtyyn kasvohierontaan.
GEISHA SHAVER- 
kestokarvanpoistohöylä, johon kuuluu lisäsksi sheivausgeeli ja vaihoterät.
LAVERAN 
ripsiseerumi ja kulmakarvageelit.
IBERON 
kammat ja harjat.
CRYSTAL:n 
suolakivi deodorantit.
YRTTIPAJAN 
yrttijuomasekoitukset.
SONETT:n 
puhtaanpito tuotteita.
MOIFORESTIN 
hoitoöljy ja voide.
ECODENTAN 
hammastahnat ja suuvedet. Valikoimasta löytyy myös ekologiset hammasharjat.
VOIMAKIVET ELI KRISTALLIT, 
valikoimassa löytyy niin irtokiviä kuin koruja.
Lisäksi löytyy myös suitsukkeita.

Luomu ruoka-aineet
Ruoka-aineet antavat uudenlaisen ulottuvuuden ihonhoitoon hoitola maailmassa.
Näin päästään mahdollisimman lähelle perinteisyyttä, luonnollisuutta ja puhtautta ihonhoidossa. Lähes kaikki hoitola hoitoni voidaan tehdä Luomu ruoka-aineilla.

Lahjakortit
Lahjakortteja saatavilla niin halutulle hoidolle kuin raha summalle.
Lahjakorttien toimitus onnistuu myös postitse tai sähköisesti sähköpostilla.

Tuotteiden toimitus postitse
Kaikkia myynnissä olevia tuotteita on mahdollista saada suoraan kotiin verkkokaupasta ostamalla: www.ekopuotinorah.fi.


Ota yhteyttä!